Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Stucadoor nodig voor nieuw stucwerk?

Een stucadoor aan het zoeken? Voor allerlei soorten stucwerk kunt u een stucadoor inschakelen. Bent u zelf handig genoeg en heeft u hier ervaring in, dan is het zelf stucen ook een mogelijkheid. Verschillende tips voor zowel het zelf stucen als het uitbesteden van deze klus zullen aan bod komen. Vergeet niet het materiaal wat nodig is om het werk goed uit te kunnen voeren, bij het uitbesteden hoeft u hier niet zelf over na te denken en weet u beter wat er te verwachten is, qua werk en ook zeker met de kosten.

Wat doet een stucadoor?

Een stucadoorsbedrijf is in te schakelen voor diverse stucwerken. Voor elk type afwerking is het verstandig om van te voren na te denken, of te informeren, over de mogelijkheden. De meest voorkomende soorten stucwerken zijn:

Elk soort stucwerk heeft zijn eigen kenmerken. De voor- en nadelen zijn daarom ook mede bepalend voor de keuze. Daarnaast zal de voorkeur voor het uiterlijk ook een afweging kunnen zijn, hier kan namelijk een groot verschil in zitten. Denk aan een glad stucwerk of een oppervlak met structuur

Professioneel stucwerk

Het stucwerk wat door een stucadoor geleverd word is van hoge kwaliteit. Door een vakman het werk te laten doen, in plaats van zelf, zal het resultaat daarom ook perfect zijn. Een mooi resultaat zal vooral afhankelijk zijn van de ervaring. Ervaring is voor een mooi resultaat cruciaal! Hoe meer ervaring hoe strakker het zal zijn. Wees wel bewust dat ervaring meestal hogere kosten met zich mee brengt. Dit zal de onderdeel zijn van de afweging die gemaakt zal worden. Maar ook op deze kosten valt natuurlijk fors te besparen. Er zijn zelfs erkende stucadoors in Nederland, deze zijn gemakkelijk te herkennen aan een keurmerk.

Mooie grijze tint op de wand aangebracht

Om het werk van een stukadoorsbedrijf te controleren is het navragen van een referentie een goede maatstaaf. Door eerder resultaat te zien is het makkelijker om in te schatten of dit werk naar tevredenheid is uitgevoerd.

Wat kost een stucadoor?

De kosten van een stucadoor kunnen op diverse manieren aangegeven worden. Belangrijk zijn de totale kosten die komen kijken bij het stucen van het gewenste oppervlakte. Om een schatting van de kosten te krijgen hebben wij een gemiddelde opgesteld voor de diverse soorten stucwerk.

Diverse soorten stucwerk Prijs per m2
Buitenmuur stucen €58
Leemstuc €42
Plafond stucen €16
Spachtelputz €16,50
Spack spuiten €9

 

let op dat de kosten een indicatie zijn. Mede afhankelijk van de ondergrond en de afwerking zullen de kosten gevormd worden. Om een specifieke prijs voor uw klus te krijgen, kunt u informatie aanvragen bij stucadoors uit uw omgeving. Zo is een oriëntatie niet tijdrovend en weet u direct wat er mogelijk is. Dit is altijd beter dan het zelf gissen naar de kosten.

Stukadoorsbedrijven vergelijken

Om een stucadoor te vinden is het belangrijk om allereerst een vergelijking aan te vragen. Op deze manier kunt u in contact komen met stucadoors uit uw regio. Het vergelijken is echt maar 1 minuut werk. Vervolgens zal het een stuk gemakkelijker zijn om een keuze te kunnen maken! Deze keuze kunt u baseren op de kennis van de bedrijven.

Naast meer informatie over de prijzen van het stucwerk, kunt u ook advies vragen voor de klus. Welke afwerking is er nodig en hoelang zal er nodig zijn om de klus te klaren. Bespaar tot 40% op de totale kosten. Vele zijn u voor gegaan en achteraf blijkt dit een erg slimme zet te zijn geweest gedurende de orientatie voor het vinden van een stucadoor.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz