Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Stucen

De basis van het stucen is de oppervlakte die u wilt gaan (laten) stucen. De meest voorkomende keuzes zijn de muren en het plafond. Verstandig is om direct zoveel mogelijk tegelijkertijd te stucen, zodat een stucadoor niet elke keer terug hoeft te komen. Dit levert een kosten besparing op en tevens is het ook maar 1 keer een rommel in huis. Want zoals bij iedere wandafwerking, zal bij stucen veel moeten worden afgedekt om spetters te voorkomen.

Muur stucen

Een muur stucen kan met verschillende soorten stucwerk. Van spack spuiten tot een gladde muur. Om een gladde muur te creëren zal een professionele stucadoor een uitkomst bieden. Bereid het oppervlakte goed voor, is de muur slecht voorbereid dan kan het resultaat minder zijn of er is meer voorbereiding nodig door een vakman.

Een plafond afwerken

Naast de muur word vaak de plafond gelijk meegenomen bij het afwerken. Erg populair onder de Nederlandse bevolking is het gebruik van gips. Na het bewerken met gips is er de mogelijkheid om hier overheen te verven. Wilt u geen gladde afwerking dat kunt u kiezen voor spack spuiten, dit is een goedkope en snelle oplossing voor een mooi resultaat. De keuze van het stucwerk zal ook afhangen van de muren, hoe zijn deze afgewerkt?

De muur aan het stucen

Stucen van de badkamer

Wilt u geen tegels in de badkamer maar een moderne stuclaag in de badkamer? Het stucen helpt niet enkel bij de uitstraling van de gehele badkamer, maar ook voor de hygiëne is het aan te raden! Bij tegels zijn er altijd voegen en een bekend probleem in de badkamer is dat deze na verloop van tijd erg smerig worden. Om schimmel tegen te gaan is het daarom verstandig om de badkamer een mooie beton look of met ander stucwerk af te werken.

De kosten van stucwerk per vierkante meter liggen in de badkamer wel hoger. Dit komt voornamelijk door het materiaal wat simpelweg betere eigenschappen heeft door de vochtige omgeving waarin het word aangebracht. Natuurlijk heeft u altijd nog wel keuze en zal het oppervlakte een stuk kleiner zijn dan uw woonkamer.

Buitenmuur of gevel stucen

Na het stucen van een buitenmuur is deze beter bestand tegen de verschillende weersinvloeden. De levensduur van de buitenmuren zal hierdoor ook verlengd worden. Naast onderhoudstechnische redenen, geeft het ook een originele uitstraling aan uw woning. Zo kunt u een bepaalde structuur aanbrengen en kiezen voor diverse kleuren. Zo is het niet meer nodig om uw woning te schilderen, maar kan dit direct met het stucen van een buitenmuur opgelost worden.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz