Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Buitenmuur stucen

Het stucen van een buitenmuur geeft de gehele woning een andere uitstraling. Terwijl het in vergelijking met een verbouwing een vrij kleine ingreep is. Wilt u de buitenmuur een andere kleur geven of mooi afwerken. Alles wat u wenst is mogelijk om uit te voeren, verschillende kleuren en verschillende stucwerken. Voor elke type woning is er een geschikte afwerking.

Buiten stucwerk

Voor het buiten stucwerk zijn er verschillende soorten mogelijkheden. Belangrijk is dat het weerbestendig is, aangezien het met verschillende weersinvloeden te maken krijgt. Er zijn 3 stuc soorten uitermate geschikt voor, namelijk de volgende 3:

Elk soort stucwerk heeft zijn eigen kenmerken. Een stucadoor zou u hier over kunnen adviseren, natuurlijk kunt u zelf ook al bekijken welke het meest geschikt is voor uw woning.

Schuurwerk

Schuurwerk is een pleistersoort die een unieke uitstraling meegeeft aan de gevel. Let wel op dat de ondergrond goed voorbehandeld dient te worden. Vaak is er een laag raapwerk nodig om de muur zo vlak mogelijk te maken, waarna het schuurwerk aangebracht kan worden. Het is wel mogelijk om verschillende kleuren en structuren hierop los te laten. Niks is te gek om een stucadoorsbedrijf te laten stucen.

Huis in de steigers om de buitenkant te stucen

Gepleisterde plint

Een gepleisterde plint is een welbekend stucwerk en komt u onbewust nog best vaak tegen. Erg kenmerkend is de plaats waar het stucwerk zich bevindt. De buitenmuur is namelijk aan de onderkant voorzien van pleister. Zoals de naam pleister plint aangeeft, is het als een soort plint voor de buitenmuur. Tegenwoordig word er gekozen voor een gepleisterde plint, puur voor de decoratie.

Spachtelputz

Het meest bekende is wellicht de spachtelputz, dit wordt ook wel vaak binnenshuis gebruikt. Maar ook voor een buitenmuur is het een uitstekende oplossing. Mede dankzij de kenmerken is het geschikt om de gevel met af te werken. Spachtelputz is namelijk bestand tegen allerlei soorten weer en met de uitstraling is van alles mogelijk om te regelen.

Stucadoor inschakelen

Het stucwerk zou u eventueel zelf kunnen doen. Enkel zonder ervaring is het niet verstandig om zelf de stoute schoenen en te gaan stucen. Een stucadoorsbedrijf zal u ook adviseren en de mogelijkheden doornemen. Naast het soort stucwerk is ook het kiezen van de kleur en structuur een vraag om van te voren over na te denken.

Kosten buitenmuur laten stucen

De kosten van een buitenmuur stucen variëren en zullen afhankelijk van de wensen en het oppervlak zijn! Een gemiddelde buitenmuur stucen kost €50,- tot €75,- per vierkante meter. Dit ligt hoger dan de kosten voor het stucen van binnenmuren. Voornamelijk door de hogere kwaliteit die vereist is. Om een indicatie te krijgen voor uw gevel, is het mogelijk om een vergelijking aan te vragen. Deze vergelijking geeft inzicht in de kosten die diverse stucadoors uit uw regio rekenen.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz