Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Zelf stucen

Het zelf stucen is een vrij lastige klus. Bij het aanbrengen komt er namelijk veel techniek kijken om de wandafwerking er goed uit te laten zien. Tuurlijk kan iedereen het aanbrengen, maar uiteindelijk gaat het om de details om goed stucwerk te leveren.

Stucwerk is er vervolgens in verschillende soorten en heeft u niet de juiste ervaring, dan kan dit achteraf goed zichtbaar zijn. Bedenk daarom goed hoe belangrijk de kwaliteit is tegenover de kosten die bespaard worden. Want het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een stucadoor in te schakelen die wel de juiste ervaring en materiaal al in huis heeft.

Bekijk video’s en begin met oefenen

Op het internet zijn er diverse video’s waarin wordt uitgelegd hoe u zelf kunt stucen. Deze video’s worden vaak gemaakt door doe-het-zelf zaken en zijn een goede handleiding. Na het bekijken van de video’s zal een keer een begin moeten worden gemaakt. Een goede tip is om eerst te oefenen op plekken waar niet veel van te zien is. Begin niet prominent in de woonkamer met het stucen, iedereen ziet dit stucwerk en hier is dus weinig foutmarge.

Zelf stucen kan flink veel geld besparen

Toepassingen

Stucwerk is een wandafwerking waarmee u alle kanten op kunt gaan. Verschillende structuren en kleuren zijn te realiseren. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende ondergronden vlak te maken. Maak een keuze tussen de soorten stucwerken die past bij de ruimte en de functionaliteiten.

Uitbesteden van het stucen

Heeft u alsnog twijfels of u het stucen wel zelf wilt doen? Bekijk eens wat de kosten zijn van het uitbesteden aan een stucadoor. Vervolgens kunt u nogmaals de overweging maken om het zelf te stucen. Om inzicht te krijgen in de kosten is het verstandig om stucadoors met elkaar te vergelijken. Deze vergelijking is geheel gratis en hierdoor kunt u tot 40% besparen op de kosten.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz