Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Jarenlang plezier van Japans sierpleister

Japans sierpleister is een unieke wandafwerking met veel voordelige eigenschappen. Het materiaal wordt ook wel ‘vloeibaar behang’ genoemd en kan op verschillende manieren toegepast worden. Japans sierpleister is een natuurproduct en past daarom helemaal in de nu heersende ecotrend.

Wat is Japans sierpleister?

Japans sierpleister is een eeuwenoude manier van wandafwerking en is oorspronkelijk afkomstig uit Japan. Het materiaal is ook wel bekend onder de noemer katoenputz. Japans sierpleister bestaat uit natuurlijke materialen zoals katoen, zijde en textiel. Het is een redelijk eenvoudige techniek die zich gemakkelijk laat aanbrengen en is ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast heeft het werken met Japans sierpleister nog veel meer voordelen.

Het materiaal wordt veelal gebruikt in kantoren, muziekstudio’s, sportscholen en bioscopen. Maar ook steeds meer particulieren ontdekken de pluspunten van dit natuurlijke materiaal. Daardoor vindt u ook in woonhuizen steeds vaker Japans sierpleister op de muren en plafonds verschijnen. U kunt er mooie egale muren mee krijgen in iedere gewenste kleur. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van sjablonen, waardoor u zelf motieven kunt aanbrengen op de muur.

 

De voordelen van Japans sierpleister

Japans sierpleister lijkt de nieuwe trend te worden op het gebied van muurafwerking. Het geeft uw muren en plafonds ook niet alleen een warm en verzorgd uiterlijk, maar het heeft ook nog eens zeer veel positieve eigenschappen. De vele voordelen van Japans sierpleister zijn;

  • Geluidsabsorberend

Geluiden worden door het materiaal gedempt. Hiermee vermindert u gemakkelijk geluidsoverlast. Het is ideaal voor rijtjeswoningen, appartementen of flatwoningen.

  • Milieuvriendelijk

Omdat deze wandafwerking uitsluitend bestaat uit natuurlijke materialen bevat het geen schadelijke bestanddelen.

  • Anti-allergisch

Het materiaal is anti-statisch waardoor het geen stof aantrekt. Dit is bijzonder voordelig voor mensen met een stofallergie of mensen die kampen met ademhalingsproblemen.

  • Gemakkelijk te repareren

Japans sierpleister is gemakkelijk aan te brengen, maar ook zeer eenvoudig te repareren. Kleine beschadigingen zijn eenvoudig weg te werken door het plaatselijk wat vochtig te maken zodat u de stof weer kunt herstellen.

Japans sierpleister is heel duurzaam. Het gaat lang mee omdat het geen stof aantrekt en omdat kleine beschadigingen gemakkelijk gerepareerd kunnen worden. Japans sierpleister is misschien wel wat duurder in de aanschaf dan bijvoorbeeld rustiekputz, maar u heeft er dan ook wel heel lang plezier van. Het is zijn geld meer dan waard.

Bespaartips voor Japans sierpleister

Wilt u toch enkele bespaartips voor de aanschaf van Japans sierpleister? Dan raden wij u aan om meerdere offertes bij stucadoorsbedrijven aan te vragen. Door de verschillende kostenplaatjes met elkaar te vergelijken kunt u er snel achter komen bij welke stucadoor u het voordeligst uit bent en welke stucadoor offerte dus het beste aansluit bij uw budget.

Door verschillende offertes met elkaar te vergelijken kan u besparing maar liefst oplopen tot wel 40%.

Met een stucadoor weet u dat er vakwerk afgeleverd wordt. U kunt uzelf veel tijd en moeite besparen door dit werk over te laten aan een vakman. Japans sierpleister aanbrengen is een redelijk eenvoudige klus voor iemand die er ervaring mee heeft. Een stucadoor heeft die ervaring en bovendien een heleboel kennis om de klus tot een goed einde te brengen.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz