Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Sierpleister

Het kiezen voor sierpleister als wandafwerking is een verstandige keuze. De kenmerken die dit stucwerk met zich meedraagt zijn absoluut geschikt om de wand met af te werken. Belangrijk is het uiterlijk en de stevigheid van deze laatste laag. Sierpleister is bekend om de grote diversiteit aan structuur en kleur die gekozen kan worden. Ook is het een erg stevige afwerking die wel tegen een stootje kan. Het voordeel is dat het erg makkelijk schoon te houden is en hierdoor lang mee gaat.

Mogelijkheden in structuur en kleur

Wilt u een bepaalde kleur of structuur op de muur aanbrengen. Sierpleister is het stucwerk waarbij dit mogelijk is. Kies uit verschillende structuren met korrelgroottes tussen de 1 en 6mm. Daarnaast kan er direct de gewenste kleur worden aangeven, hierdoor is het niet meer nodig om het stucwerk te schilderen. Wij zijn er dus van overtuigd dat er voor iedereen een geschikte afwerking mogelijk is.

Er zijn diverse soorten sierpleister en variëren voornamelijk in structuur, hieronder staan de mogelijkheden:

Sierpleister (laten) aanbrengen

Het aanbrengen van sierpleister is er nauwkeurig werk. Aangezien het de laatste laag is en het uiterlijk van de wand/plafond hiermee bepaald word, is er geen ruimte voor errors. Zelf kunt u dus wel sierpleister aanbrengen, mits er ervaring is met het stucwerk.

Sierpleister op de muur

Verzekerd willen zijn van een mooi resultaat van hoge kwaliteit? Schakel dan een ervaren stucadoor in die u verder helpt met het afwerken van de wand of plafond. Deze stucadoor zal u ook direct advies geven over de keuze van de wandafwerking.

Kosten sierpleister

Wat zijn de kosten van sierpleister en het laten aanbrengen door een stucadoor? Het soort pleisterwerk bepaald de exacte prijs. De dikte kan variëren en hierdoor is de ondergrond ook van belang. Is de ondergrond niet goed vlak, dan zal deze eerst voorbehandeld moeten worden.

De gemiddelde kosten van sierpleister zijn vanaf €15,- per vierkante meter te verkrijgen. Hiervoor zal de ondergrond wel perfect moeten zijn. De prijzen bij stucadoors kunnen nogal verschillen. Vergelijk daarom ook gratis stukadoorsbedrijven uit uw regio om een goed beeld te krijgen. Bekijk wat voor prijzen worden gehanteerd en bepaal vervolgens welke stucadoor het meest geschikt is voor uw stucwerk.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz