Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Spachtelputz

Op zoek naar een kwalitatieve wandafwerking die te verkrijgen is in diverse kleuren? Spachtelputz is dan de ideale oplossing. Naast de diverse kleuren is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende structuren die mogelijk zijn met dit soort stucwerk. Om deze reden is het een veel gekozen manier om een wand mooi met af te werken. Stukadoorsbedrijven kunnen helpen bij het aanbrengen van spachtelputz.

Wat zijn de kenmerken?

De kenmerken zijn deels al genoemd. Waar Spachtelputz om bekend staat zijn de korrelachtige structuur zoals ook in de afbeeldingen te zien is. Er kan gekozen worden tussen verschillende korrelgroottes. Een groot voordeel van de kleurenkeuze die je van te voren kan maken, is dat er achteraf niet meer geschilderd hoeft te worden. De kleur wordt van te voren gemengd en wanneer de stucadoor klaar is met de wand, heeft deze gelijk de juiste kleur.

De toepasbaarheid van spachtelputz is voor zowel binnenshuis als aan de buitenkant. Voor het afwerken van een gevel is het dan ook zeker geschikt! Dat de kwaliteit van deze afwerking goed is, blijkt uit de kenmerken dat deze stoot- en  boenvast is. Viezigheid is dan zelf met een borstel en lauw water te verhelpen

Spachtelputz

Het stucwerk kiezen

Heeft u nog twijfels over welke stucwerk nou geschikt is voor een bepaalde kamer? Naast Spachtelputz is er namelijk ook nog de mogelijkheid om de muur te spack spuiten, te kiezen voor sierwerk, pleisterwerk of specifiekere wandafwerkingen. Vraag bij twijfels dan ook altijd om advies van een echte vakman. Deze kan de situatie bij u inschatten en dan direct advies geven, uiteraard heeft u ook wensen die mee worden genomen.

Kosten van spachtelputz

De kosten die komen kijken bij spachtelputz starten vanaf de €15,- per vierkante meter. Op deze manier zijn de kosten voor een oppervlak van 40m2 makkelijk uit te rekenen, dit kan vanaf €600,-. Let op dat dit wel een vanaf prijs is, vraag naar de totaalprijs die een stukadoorsbedrijf rekent. Tussen de verschillende stukadoors zullen er verschillen zitten voor exact dezelfde klus. Hier kan altijd een kwaliteit verschil in zitten. Om zelf tot een juiste prijs te komen voor het stucwerk is het handig om stucadoors te vergelijken.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz