Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Hoe kan je stucwerk repareren?

Heeft u stucwerk wat scheuren begint te vertonen of zijn er beschadigingen opgetreden? Elke beschadiging is weer een geval op zichzelf en het is dan ook niet altijd gemakkelijk om een juiste oplossing via het internet aan te bieden. Het is wel mogelijk om sommige reparaties zelf uit te voeren. Bij wat complexere gevallen en levende scheuren is het zeker aan te raden om een ervaren stukadoor in te schakelen.

Moeilijkheidsgraad van de reparatie

Kleine scheurtjes zijn vaak zelf makkelijk op te lossen. Roodband is een makkelijke oplossing voor kleine scheurtjes en/of beschadigingen. Smeer de oneffenheden met gipsmortel weg. Zorg wel dat de ondergrond van te voren goed stofvrij is gemaakt. Hierdoor hecht het beter op de muur. Vaak kunnen kleine beschadigingen ook worden opgelost door het schilderen, breng de verf extra dik aan om het stucwerk direct te repareren.

stucwerk repareren bij de scheuren

Lastiger is het om grote scheuren te repareren, zeker als het stucwerk nog leeft. Aan te raden is om hiervoor stucgaas te gebruiken en dit vervolgens op te vullen. Een stucadoor helpt u graag bij dit soort werkzaamheden. Daarnaast heeft een stukadoorsbedrijf veel ervaring met het reparatie van stucwerk.

Hoeken zijn ook met gipsmortel eenvoudig op te vullen indien hier een stuk uit is. Een tip is om het lekker dik aan te brengen, achteraf is het mogelijk om de hoek met een fijn schuurpapier netjes af te werken tot 1 geheel.

Een vakman inschakelen

Voor elke reparatie kunt u een stucadoor inschakelen. Enkel zijn kleine beschadigingen vaak eenvoudig op te lossen, soms alleen al door er overheen te schilderen. Bij grote beschadigingen is dit al een stuk moeizamer en is er meer kennis en ervaring vereist. Voor een goede oplossing kunt u terecht bij een vakman. Het inschakelen kost dan wat geld, maar dit wordt dubbel en dwars terug verdiend door de kwaliteit die word geleverd.

Vergelijk stukadoors gratis!

Op zoek naar een stucadoor die actief is bij u in de regio? Vergelijk geheel gratis de mogelijkheden en bespaar op de stuc kosten. Door middel van de vergelijking krijgt u inzicht in de mogelijkheden van het stucwerk repareren. Valt dit binnen het budget of gaat u toch liever zelf aan de slag en proberen de reparatie uit te voeren. Mislukt het, dan kunt u altijd weer opnieuw beginnen natuurlijk!

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz