Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Venetiaans stucwerk een luxe uitstraling

Venetiaans stucwerk is een stucsoort met een luxe uitstraling. Het materiaal kan in iedere ruimte van het huis aangebracht worden en biedt heel veel voordelen. Dit Italiaanse stucwerk wordt met een speciale techniek aangebracht. Wilt u graag Venetiaans stucwerk in uw huis? Vraag een ervaren stucadoor voor advies.

Wat is Venetiaans stucwerk?

Venetiaans stucwerk is oorspronkelijk afkomstig uit de Italiaanse stad Venetië. Deze stad is van oudsher een rijke handelsstad, waar onder meer de muren, vloeren en plafonds in paleizen en huizen van rijke koopmannen werden voorzien van een laag van dit authentieke stucwerk. Vandaag de dag kunt u nog steeds deze toepassing bewonderen in Venetië. Maar niet alleen in Venetië, maar ook in andere delen van de wereld is Venetiaans stucwerk een succes. Het heeft een soort marmerlook, wat uw huis direct meer allure geeft. Andere afwerkingsmaterialen die ook een natuursteen uiterlijk hebben zijn microcement en microbeton, maar die hebben niet z’n luxe uitstraling als Venetiaans stucwerk. Dat komt omdat het Italiaanse stucwerk een glanzende stucsoort is.

Een mooi gekleurd huis

De voordelen van Venetiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk is in meerdere ruimtes in uw huis toe te passen. Wanneer u het stucwerk bewerkt met een waslaag kunt u het zelfs aanbrengen in uw keuken of badkamer. De waslaag werkt namelijk waterafstotend. De toenemende populariteit van deze manier van afwerking heeft grotendeels te maken met de positieve eigenschappen die dit materiaal bezit. De voordelen van Venetiaans stucwerk zijn;

  • Goedkoper dan marmer

Marmer is een geliefde natuursteensoort, maar ook zeer kostbaar. Omdat Venetiaans stucwerk dezelfde marmerlook heeft, kunt u deze afwerking als goedkoper alternatief voor marmer gebruiken. Bovendien heeft dit stucwerk geen naden, wat marmer wel heeft. In naden kunnen vuil en bacteriën zich gemakkelijker nestelen.

  • Waterafstotend te maken

Venetiaans stucwerk wordt veelal voorzien van een speciale eindlaag zoals bijenwas. Hierdoor krijgt het niet alleen een mooie glans, maar is het ook nog eens waterafstotend. Hiermee kunt u zelfs uw badkamer of keuken een chique uitstraling geven.

  • Gemakkelijk te reinigen

Dezelfde finishlaag zorgt er ook meteen voor dat het stucwerk eenvoudig schoon te maken is. Vuil hecht zich minder snel aan het oppervlak en de oppervlakte is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Omdat Venetiaans stucwerk door middel van een speciale techniek met de hand aangebracht moet worden heeft het een unieke uitstraling. Geen enkele oppervlakte is hetzelfde en daarom zal het niet snel vervelen. Het stucwerk geeft direct een warme sfeer in uw woonruimte.

Stucadoor offerte aanvragen

Het aanbrengen van Venetiaans stucwerk is een nauwkeurige en specialistische klus die veel ervaring vereist. Voor het beste eindresultaat is de hulp van een vakman aan te raden. U kunt bij diverse stucadoorsbedrijven vrijblijvend een offerte aanvragen. Niet iedere stucadoor is bekend met dit soort stucwerk, dus neem de tijd om een goede stucadoor te vinden. Wanneer u een stucadoor offerte hebt gevonden die bij uw wensen en uw budget aansluit kunt u het werk in gang zetten. Het loont de moeite om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Door de verschillende kostenplaatjes naast elkaar te leggen kunt u uzelf enkele tientallen euro’s besparen.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz