Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Stucadoor offerte aanvragen

Een stucadoor kan veel voor uw woning betekenen. Deze vakmensen kunnen uw wanden, plafonds en vloeren een geheel nieuwe uitstraling geven. Bovendien kunnen ze ook de buitenmuren voorzien van een mooi en egaal uiterlijk. Om erachter te komen wat een stucadoor u gaat kosten kunt u een stucadoor offerte aanvragen.

Werkzaamheden van een stucadoor

Een stucadoor is een specialist in het bewerken van muren, plafonds en vloeren. De stucadoor kan van een lelijke grove oppervlakte een mooi egaal geheel maken. Deze oppervlakte kan dan voorzien worden van een mooie sierlaag met bijvoorbeeld rustiekputz, Japans sierpleister of leemstuc.

Een stucadoor kunt u inzetten als u een nieuwbouwwoning gaat betrekken. Door middel van het aanbrengen van een basislaag op de nieuwe muren kunnen deze daarna voorzien worden van behang, verf of sierpleister. Daarnaast kan een stucadoor gipswanden plaatsen of aanbrengen om nieuwe ruimtes te creëren of bestaande muren en plafonds af te werken, waardoor ze weer als nieuw lijken. Gipswanden kunnen ook worden geplaatst om elektra achter aan te brengen of om andere zaken uit het zicht te halen.

Het plafond is voor een onervaren klusser een moeilijk te bereiken plek. Gelukkig beschikken stucadoors over de juiste materialen en voldoende ervaring om klussen aan het plafond tot een goed einde te brengen. Ze kunnen bijvoorbeeld sierlijsten herstellen of verlaagde plafonds in uw huis aanbrengen. Een stucadoor kan niet alleen uw wanden of plafond aanpakken, maar ook uw vloer. Een stucadoor kan op deskundige wijze een siergrindvloer of een troffelvloer leggen en kan ervoor zorgen dat uw ondervloer weer helemaal egaal wordt.
Mooie muur met stucwerk

Stucadoor kosten

Wat een stucadoor kost is per klus en per bedrijf verschillend. Als u wilt weten wat uw beoogde klus u ongeveer gaat kosten kunt u een stucadoor offerte aanvragen. Door meerdere stucadoor offertes met elkaar te vergelijken krijgt u een duidelijk beeld van wat een gangbare prijs is en met welke stucadoor offerte u het voordeligst uit bent. U kunt door te vergelijken alleen al uzelf tot wel 40% op de totaalkosten besparen.

De tarieven die de stucadoorsbedrijven hanteren zijn onder andere afhankelijk van het type klus en de materiaalkosten. Een arbeidsintensieve klus zoals het stucen is doorgaans goedkoper dan het behangklaar maken van muren in een nieuwbouwwoning. Hoe ingewikkelder en gedetailleerder de klus, des te hoger de prijzen op de stucadoor offerte worden.

Stucadoor inhuren

Heeft u een klus die u graag wilt overlaten aan een ervaren stucadoor? Door de hulp in te roepen van een deskundige weet u zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens is en dat de werkzaamheden goed en snel worden uitgevoerd. Een stucadoor offerte is zo aangevraagd. U kunt bij meerdere bedrijven vrijblijvend een offerte opvragen.

Wanneer u een stucadoor offerte aanvraagt is het handig om de volgende vragen alvast te beantwoorden;

  • Welke ruimte wil u onder handen nemen?
  • Om hoeveel vierkante meter gaat het ongeveer?
  • Waaraan moeten de werkzaamheden worden gedaan? (binnenmuur, buitenmuur, plafond of vloer)
  • Wat voor type woning heeft u?
  • Welk type stucwerk heeft uw voorkeur? (hierover kan een stucadoor u indien nodig adviseren)

Samen met de stucadoor bekijkt u vervolgens de mogelijkheden.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz