Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Stucadoor-feitjes.nl
Stucadoor-feitjes.nl

Sierpleister

Het kiezen voor sierpleister als wandafwerking is een verstandige keuze. De kenmerken die dit stucwerk met zich meedraagt zijn absoluut geschikt om de wand mee af te werken. Belangrijk is het uiterlijk en de stevigheid van de laatste laag. Sierpleister staat bekend om de grote diversiteit aan structuur en kleur die gekozen kan worden. Ook is het een erg stevige afwerking die wel tegen een stootje kan. Het voordeel is dat het erg makkelijk schoon te houden is en hierdoor lang mee gaat.

Mogelijkheden in structuur en kleur

Wilt u een bepaalde kleur of structuur op de muur aanbrengen? Sierpleister is het stucwerk waarbij dit mogelijk is. Kies uit verschillende structuren met korrelgroottes tussen de 1 mm en 6 mm. Daarnaast kan er direct de gewenste kleur worden aangeven en is hierdoor het niet meer nodig om het stucwerk te schilderen. Wij zijn er dus van overtuigd dat er voor iedereen een geschikte afwerking mogelijk is.

Er zijn diverse soorten sierpleister en variëren voornamelijk in structuur, hieronder staan de mogelijkheden:

Sierpleister (laten) aanbrengen

Het aanbrengen van sierpleister is erg nauwkeurig werk, aangezien het de laatste laag is en het uiterlijk van de wand/plafond bepaald. Daardoor is er geen ruimte voor foutjes. Zelf kunt u dus wel sierpleister aanbrengen, mits er ervaring is met het stucwerk.

Verzekerd willen zijn van een mooi resultaat van hoge kwaliteit? Schakel dan een ervaren stucadoor in die u verder helpt met het afwerken van de wand of plafond. Deze stucadoor zal u ook direct advies geven over de keuze van de wandafwerking.

Kosten sierpleister?

Wat zijn de kosten van sierpleister en het laten aanbrengen door een stucadoor? Het soort pleisterwerk bepaald grotendeels de prijs. De dikte kan variëren en hierdoor is de ondergrond ook van belang. Is de ondergrond niet goed vlak, dan zal deze eerst voorbehandeld moeten worden.

De gemiddelde kosten van sierpleisterwerk zijn vanaf €15,- per vierkante meter. Hiervoor zal de ondergrond wel perfect moeten zijn. De prijzen bij stucadoors kunnen nogal verschillen, vergelijk daarom eerst meerdere stukadoorsbedrijven in uw regio om een goed beeld te krijgen. Bekijk wat voor prijzen worden gehanteerd en bepaal vervolgens welke stucadoor het meest geschikt is voor uw stucwerk.

 

Offertes voor stucwerken ontvangen?

Kies voor een erkende stukadoor en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende stukadoren