Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Stucadoor-feitjes.nl
Stucadoor-feitjes.nl

Badkamer stucen

Waarom zou u uw badkamer stucen? Het stucen van de badkamer heeft diverse voordelen, voornamelijk de hygiëne en het uiterlijk zijn redenen om voor stucwerk te kiezen in plaats van tegeltjes. Doordat er geen voegen zijn, kan er hier ook geen schimmel ontstaan. Daarbij is de keuze tussen stucwerk enorm en is er voor iedere smaak wel een geschikte mogelijkheid. Echter, wat voor kosten komen kijken bij de badkamer stucen?

Mogelijkheden voor stucwerk

De soorten stucwerk voor een badkamer zijn heel divers. Allemaal verschillende structuren en patronen die gekozen kunnen worden. Dit zal uw badkamer zeker uniek maken en de uitstraling zal daarom ook een enorme upgrade ondergaan. De 4 meest gekozen stucwerken zijn:

De hierboven genoemde soorten stucwerk zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes. Er zal geen schimmel ontstaan waardoor de muur langer een schone look blijft houden. Vraag een stukadoorsbedrijf naar de mogelijkheden en advies om bij u thuis de badkamer te laten stucen.

Wat kost een badkamer stucen?

De kosten van het stucen zal afhankelijk zijn van de keuze die gemaakt wordt tussen de soorten stucwerken. De gemiddelde kosten voor bovenstaande soorten zijn hieronder aangegeven:

Tadelakt Vanaf €150,- m2
Beton Ciré Vanaf €100,- m2
Microcement/Microbeton Vanaf €150,- m2
Terrastone Vanaf €140,- m2

Deze kosten kunnen per stukadoor verschillen. Daarom is het ook verstandig om een specifieke prijs op te vragen bij diverse stukadoors in de regio. Dat is de beste manier om inzicht te krijgen in de totaalprijs van het stucen van uw badkamer!

 

Offertes voor stucwerken ontvangen?

Kies voor een erkende stukadoor en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende stukadoren