Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Stucadoor-feitjes.nl
Stucadoor-feitjes.nl

Goedkope stukadoor

Voor iedereen is het budget vaak een uitgangspunt om een stukadoor te vinden. Een goedkope stukadoor komt slecht over. Daardoor spreken we liever over een kwalitatieve stukadoor voor een goede prijs. Welke prijs hieraan gekoppeld is, zal afhangen van de klus. Door middel van een vergelijking krijgt u inzicht in de kosten die komen kijken bij stucwerk. Een stukadoor kan vervolgens zo goedkoop zijn als u zelf wilt.

Belangrijk is alleen om de kwaliteit zeker te behouden, anders kan het alsnog een dure grap worden. Dan is het verstandig om het budget beter naar boven bij te spijkeren en te kiezen voor dat alles in 1 keer goed wordt gedaan. Met half werk komt u niet ver en levert dit in de toekomst alleen maar problemen op.

Wat is een goede prijs voor een stukadoor?

Dit zal geheel afhankelijk zijn van uw specifieke situatie. De prijzen van stukadoors liggen altijd wel uit elkaar. Doordat het aanbod zo groot is, zult u door goed te zoeken uitkomen bij een geschikte stucadoor. Hieronder enkele indicatieprijzen:

Soort stucwerk Prijs
Buitenmuur stucen €58,- per m2
Leemstuc €42,- per m2
Plafond stucen €18,- per m2
Spachtelputz €16,- per m2
Spack spuiten €9,- per m2

De prijzen zijn tevens per uur uit te drukken en liggen tussen de €35,- en de €50,-. Vraag altijd naar de totale kosten van het stucwerk. Zo is het gemakkelijk om te kijken naar de verschillen en komt u later niet voor verrassingen te staan. Vergelijk gratis diverse stukadoors uit uw regio en bekijk wat voor aanbiedingen u krijgt.

Besparen op de kosten

Door zelf al aan de slag te gaan is het makkelijk om een fors deel op de kosten te besparen. Bereid zoveel mogelijk voor zodat de stucadoor direct en effectief aan de slag kan gaan. Het moment dat de stukadoor iets anders moet doen dan het stucen, kost het u geld. Vraag vooraf in hoeverre er iets voorbereid kan worden. Door zelf de handen uit de mouwen te steken zal dit direct geld opleveren. Zie ook onze bespaartips.

Wees flexibel en vraag naar de beschikbaarheid. Wanneer een stukadoor het minder druk heeft is hij eerder blij met een opdracht dan wanneer zijn agenda al bomvol zit. Daarnaast hanteren stukadoors vaak een extra vergoeding voor het werken in de avond en het weekend. Pas uw agenda daarom aan op die van de stukadoor om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

 

Offertes voor stucwerken ontvangen?

Kies voor een erkende stukadoor en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende stukadoren