Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Prijs voor het stucen van een muur

Diverse soorten muren kunnen er gestuct worden. Een prima wandafwerking voor een goede prijs. Daarnaast zijn de mogelijkheden ook nog heel ruim. Alleen een kernvraag is, wat is de prijs van het stucen? Een exacte prijs blijf ik u schuldig, maar we zullen u een goede indicatie en tips geven waar u verder mee aan de slag kunt.

Door het grote aanbod van stucadoorsbedrijven liggen de prijzen erg uiteen. Iedere stukadoor hanteert zijn eigen tarief en voor dezelfde klus kan het dus honderden euro’s verschillen. Daarbij zit er een groot verschil tussen het soort stucwerk wat gedaan moet worden. Is het spackspuiten van een woonkamer of een duurdere wandafwerking in de badkamer door middel van tadelakt? Al deze vragen zullen invloed hebben op de prijs, maar het belangrijkste is dat u op iedere klus kunt besparen.

Schakel een stucadoor in

Het zelf doen van stucen is een optie, maar niet zonder gevaren. Bij gebrek aan kennis en ervaring is de kans groot dat het mis gaat. Vervolgens zal het stucwerk hersteld moeten worden en lopen de kosten alsnog op. Heeft u wel de juiste kennis en ervaring, dan kunt u fors besparen. De enige kosten die gemaakt zullen worden, zijn de materiaalkosten.

Enkel voor merendeel is het een stuk verstandiger om een stucadoor in te schakelen. Hierbij komen dan naast de materiaalkosten ook nog het tarief van de stucadoor bij. Hierbij is de belangrijkste factor, hoeveel werk heeft een stucadoorsbedrijf nodig voor de klus? Een stucadoor kost gemiddeld zo een €50,- euro per uur. Maar vaak wordt er een prijs per m2 vastgesteld.

Belangrijkste is de totaalprijs

De kosten die tellen zijn de totale kosten. Daarom is het aan te raden om een totaalprijs met een stucadoor af te spreken. Hierdoor is bij beide partijen bekend waar men aan toe is. Dit zal vaak op basis zijn van het soort stucwerk en het aantal vierkante meters. Vraag na of er nog eventueel nog extra kosten bijkomen, u kunt nooit zeker genoeg zijn dat de afspraken duidelijk zijn over het stucen.

Geld besparen op de kosten van een stucadoor

Ontvang aanbiedingen en bespaar!

Met een totaalprijs is het ook een stuk makkelijker vergelijken van stucadoors uit uw regio. Door een gratis vergelijking aan te vragen zullen de stucadoors u een speciale aanbieding doen voor uw stucwerk. Zonder de vergelijking is het dus niet mogelijk om op zo een makkelijke manier, zoveel inzicht te krijgen. Hierdoor kunt u tot wel 30% besparen op de totale prijs van het stucen. Kom in contact en kijk naast de prijzen ook zeker naar de referenties en de communicatie van de stukadoor.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz