Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Beton ciré

Een stucwerk die watervast is en hygiënische eigenschappen heeft, we hebben het over beton ciré. Uitstekend geschikt voor de toepassing in de badkamer en de keuken. Natuurlijk is het in andere kamers ook mogelijk om beton ciré te gebruiken voor het bijzondere uiterlijk.

Kenmerken Beton ciré

Welke kenmerken staan er voor beton ciré? Er zijn 3 belangrijke eigenschappen die typerend zijn voor dit soort stucwerk. Deze zullen wij uitgebreid bespreken, hierdoor merkt u dat het uitermate geschikt is voor vochtige ruimtes.

Watervast

Mogelijk de belangrijkste kenmerk is dat beton ciré watervast is. Hierdoor word het vaak toegepast in een badkamer. Belangrijk is nog wel om het goed te onderhouden. Om vlekken te voorkomen is het aan te raden om het stucwerk droog te maken na gebruik. Wanneer er op bepaalde plekken continue water staat, dan kan dit de beschermlaag aantasten en dit is terug te zien in het stucwerk.

Naadloos

Zoals op de afbeelding duidelijk te zien is heeft het stucwerk geen naden. Is dit een voordeel? Jazeker, bij voegen ontstaan er vaak schimmels. Doordat er totaal geen voegen zijn heeft u hier geen last van. Het wordt wel aangeraden om het vocht van de muur te halen indien het op het stucwerk is gekomen.

Beton Cire in de badkamer

Slijtvast

Beton ciré is op cementbasis gemaakt. Dit maakt het slijtvaster dan wanneer dit op een andere basis zou zijn, bijvoorbeeld kalkbasis. Met een cementbasis zal het stucwerk dus minder slijten. Daarnaast wordt er vaak een coating aangebracht die nog extra bescherming bied. De mogelijkheden van coating kunt u met de stucadoor bespreken, deze zal u hierover adviseren.

Hygiënisch

Beton ciré is een alkalische wandafwerking. Hierdoor is het lastig voor iedere bacterie om te hechten aan het stucwerk. Een ruimte zonder bacterie die zich nestelen is natuurlijk een enorm pluspunt voor de hygiëne. Er komen ook geen chemische schoonmaakmiddelen bij kijken. Beton ciré weert uit zichzelf de schimmels en bacteriën.

Onderhoud

Een coating kan deels helpen bij het onderhoud. Afhankelijk van de locatie en het gebruik in de omgeving zal bepalen welke coating verstandig is. Aan te raden is om een goede bescherming toe te brengen. Ook zal het zelf onderhouden een belangrijk onderdeel zijn. Vooral in de eerste weken moet hier extra op gelet worden. Ga verstandig om met het gedane stucwerk om zo des te langer te kunnen genieten van de schoonheid. De stucadoor zal u een specifieke werkwijze geven voor de juiste onderhoud.

Prijzen

De prijs van beton ciré is heel afhankelijk van de wensen. Kosten van een stucadoor zullen deze ook uit elkaar liggen, ook voor hetzelfde stucwerk. Voor een exacte prijsbepaling, raden wij het doen van een gratis vergelijking aan. Hierdoor krijgt u inzicht in de mogelijkheden en verschillen van stucadoors in uw regio. Een gemiddelde prijs die gehanteerd word, is rond de €100,- per vierkante meter.

Hier durven wij ons niet op vast te pinnen, omdat er zoveel factoren meespelen. Daarom is een gratis vergelijking aanvragen de beste oplossing. Bekijk zelf wat er allemaal mogelijk is en de prijs van beton ciré zal bekend worden.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz