Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Granol kiezen als stucwerk

Het is een soort stucwerk dat al lang gelede werd gebruikt. In de jaren ’70 was het erg in opmars, hierdoor is het vaak terug te vinden in oudere woningen. Alleen granol is alles behalve ouderwets en daarom brengen stucadoors het nog geregeld aan. Er zijn vele mogelijkheden waardoor het nog steeds een erg populaire keuze is.

Kenmerken op een rij

Het is een sierpleister die zowel binnen als buiten aangebracht kan worden. Daarnaast zijn er nog enkele kenmerken die vooral met de structuur en kleur te maken hebben. Denk hierbij aan:

  • Een grove structuur, bekende structuren zijn de waaiervorm en de boomschors.
  • Stucadoors hebben hier veel ervaring in door de lange bestaansrecht.
  • Het is direct in kleur aan te brengen.
  • Granol is kleurvast, hierdoor kunt u langer genieten van een frisse uitstraling.

Naast dat er bij het aanbrengen van granol gekozen kan worden voor een kleur. Is het ook altijd mogelijk om hier overheen te verven met latex verf. Hierdoor is het makkelijk om de sfeer in huis te veranderen door een simpele verflaag aan te brengen.

Stucadoor aan het plafond bezig

Wat is de prijs van granol?

De prijs van granol is vrij gemiddeld. Er zijn goedkopere alternatieven zoals spack spuiten, maar er zijn ook zeker duurdere wandafwerkingen. Zoals alle kosten voor stucwerk zijn er diverse factoren die mee bepalen wat de totale prijs word. Rekening bij het kiezen van granol aan een prijs vanaf gemiddeld €15,- per m2.

Een exacte prijs voor uw specifieke situatie is aan te vragen door middel van een vergelijking. Deze vergelijking is geheel gratis en geeft u direct meer inzicht in de kosten.

Zelf stucen of uitbesteden

Wilt u het stucen in eigen hand houden dan is het mogelijk om granol aan te schaffen. Dit word vaak met behulp van een spaan aangebracht, zorg wel dat de juiste voorbereiding wordt getroffen.

Heeft u niet de juiste ervaring dan is het aan te raden om hiervoor een vakman in te schakelen. Een stucadoor neemt alle zorgen uit handen en levert een mooi resultaat op. Bespaar uzelf een hoop tijd en ellende door een stukadoorsbedrijf in te schakelen.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz