Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Is pleisterwerk een goede keuze?

Pleisterwerk wordt gebruikt om muren en plafonds glad te stucen. Zoals de naam al verraad wordt er voor pleisterwerk het materiaal pleister gebruikt. Welke ruimtes zijn hier geschikt voor en wat zijn de kosten die bij pleisterwerk komen kijken?

De kenmerken

De kenmerken van pleisteren zijn het glad maken van de ondergrond. Wanneer een stucadoor het pleisterwerk heeft aangebracht kunnen de muren en vervolgens worden afgewerkt. Het afwerken kan door middel van sauzen, schilderen of behangen gebeuren. Ook kan de stucadoor het verder afwerken met behulp van sierpleister of spackspuitwerk, dit zal dan de zichtbare laag worden.

Pleisterwerk in de vensterbank

Waar wordt pleister toegepast

Een stukadoor kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden aangebracht. Let wel op de vochtige plekken. Er dient nog wel een laag overheen te komen voor de afwerking. Zonder afwerking zal het pleisterwerk vrij snel beschadigen en hier is deze ook niet voor bedoeld. Als voorbereidende laag kan deze dus gebruikt worden in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, keuken, buitenshuis. Vraag altijd de stucadoor wat er mogelijk is om een waterdicht advies te krijgen.

Pleister is een stucwerk die vaak wordt gebruikt door stucadoorsbedrijven. Zowel normaal als glad pleistwerk komt vaak terug. Voor een onderhoudsvrij muur is glad pleisterwerk aan te raden. Ook zijn er diverse kleuren mogelijk om te kiezen, dit zijn zachte kleuren. Omdat het een natuurproduct is, zit er wel een nadeel aan vast, kan het gaan verkleuren. Daarom is het vaak aan te raden om nog een afwerklaag aan te brengen.

Kosten van pleisterwerk

De kosten van pleisterwerk zijn grotendeels afhankelijk van de huidige staat. Is er een dikke laag pleister nodig om de muur vlak te krijgen, dan betaald u gemiddeld meer dan bij een muur met minder relief. De gemiddelde kosten van het pleisterwerk komen neer op €12,- per vierkante meter.  Zoals eerder gemeld kunnen deze kosten om verschillende redenen nogal uiteenlopen. Voor een specifieke offerte kunt u een vergelijking aanvragen. Stucadoors komen het stucwerk beoordelen en kunnen geheel vrijblijvend een indicatie opstellen.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz