Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Spack spuiten

Het spack spuiten is een relatief goedkope manier om de muren te stucen en te voorzien van een kleur en structuur. Deze methode kan zowel op de muren als op een plafond prima worden toegepast. Er zijn specialistische spack spuiters die u hierbij kunt inschakelen om voor een goede prijs een mooi resultaat te krijgen. Zeker een wandafwerking waar u over na kunt denken.

Wat is spack spuiten?

Spack is een pasta welke kalk en kunsthars bevat. De spack wordt door middel van een machine op de muur gespoten, hierdoor is de naam spack spuiten ontstaan. Allereerst wordt er een meslaag aangebracht die als ondergrond dient voor de volgende laag. Oneffenheden worden weggewerkt waardoor de tweede laag beter tot zijn recht komt. De tweede laag is de afkorrellaag. Deze laag is uiteindelijk diegene die zal worden gezien op de muur of op het plafond. De spacks spuiter kan diverse korrel groottes aanbrengen, van grof tot fijn, afhankelijk van uw wensen.

Spuiter aan het werk

Wat zijn de kosten?

Zoals eerder gezegd liggen de kosten per m2 vrij laag. Een gemiddelde prijs voor spack spuiten ligt rond de €9,- a €10,- per vierkante meter. Hierdoor is het mogelijk om een indicatie van de kosten te maken. Voor een oppervlak van 50 m2 betaal je dan rond de €450,-/€500,- in zijn geheel. Ga je bij een stucadoor een offerte aanvragen is het verstandig om altijd om een totaalprijs te vragen. Hierdoor word voorkomen dat achteraf er nog allerlei voorrijkosten/materiaalkosten/uurtarief bovenop komen.

Een stucadoorsbedrijf inschakelen

Voor het spacken is het verstandig om een vakman in te huren. Voornamelijk omdat hier ook een speciale machine voor nodig is. Deze zou u eventueel kunnen huren enkel bent u dan ook al een fors bedrag aan kwijt.

Het vinden van een geschikte stucadoor zal grotendeels met uw wensen te maken hebben. Belangrijk is om niet alleen te kijken naar de prijs per m2, die wellicht een euro kan schelen. Kijk vooral naar hetgeen wat er geleverd wordt voor deze prijs. In sommige gevallen wordt er 1 laag gespoten in plaats van 2. Is de muur egaal glad dan is dit een minder groot probleem, maar soms is een meslaag zeker nodig.

Puur op prijs vergelijken is dus geen optie. Liever iets meer betalen en er zeker van zijn dat er kwaliteit geleverd wordt dan het risico moeten lopen, door een paar euro te kunnen besparen. Vraag dus altijd na wat voor werk (voorbereiding/opruimen/spacken zelf) wordt gedaan voor de aangegeven prijs. Ook referenties kunnen helpen met het maken van een keuze.

Vergelijk stukadoors

Waarbij het vroeger een hele opgave was om meerdere stucadoors met elkaar te vergelijken. Omdat er per stucadoor informatie moest worden aangevraagd, is dat via stucadoor-feitjes.nl heel makkelijk te realiseren. Binnen slechts enkele minuten kunt u tot wel 6 bedrijven uit uw regio met elkaar vergelijken. Binnen deze 2 minuten zult u de wensen invullen voor het spack spuiten. Vervolgens zullen stucadoors gericht op de wensen een aanbod doen. Dit maken de kosten en mogelijkheden erg inzichtelijk en van hieruit kunt u ook makkelijker een keuze maken.

Bespaar tot wel 40% op de totale kosten van spack spuiten. Maak vandaag nog een gratis vergelijking en profiteer van de voordelen die het met zich mee brengt. Als u tenslotte wilt besparen?

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz