Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Wat is tadelakt?

Tadelakt is een pleister met als basis een natuurlijke hydraatkalk. De originele tadelakt is enkel te vinden in een streek rond Marrakech. In veel traditionele woningen en gebouwen is dit soort stucwerk terug te vinden. Naast huizen is het ook veel te zien in Hamams en paleizen. Tegenwoordig is het vrij prijzig stucwerk die zorgt voor een klassieke afwerking van vaak natte ruimtes. Tadelakt heeft een glad oppervlak en heeft een zachte glans.

Toepassingen van tadelakt

Er zijn vele soorten toepassingen mogelijk, het beste komt dit stucwerk binnenshuis tot zijn recht. Dan kan het zowel op vloeren, wanden, ornamenten en zelfs op sanitaire meubels. Doordat het compleet waterdicht is,
is tadelakt vooral populair in vochtige/natte kamers, denk hierbij aan een badkamer, wc en een keuken. Ook voor een woonkamer is het een schitterende afwerking.

Bij een keuze voor tadelakt is het belangrijk dat een stucadoor met ervaring het stucwerk aanbrengt. Bekijk van te voren de mogelijkheden, want de ondergrond is belangrijk en moet stevig zijn. Ook sanitaire meubels zijn in sommige gevallen geschikt, dit geeft een heel mooi effect. Tadelakt is verkrijgbaar in verschillende kleuren die door middel van natuurlijk pigment worden gemaakt.

Tadelakt in de badkamer

Speciale afwerking

Het Marokkaans tadelakt wordt tijdens de droging glad gepolijst. het polijsten wordt gedaan met een halfedelsteen en vervolgens met olijfzeep verzadigd. Door de afwerking met de halfedelsteen en de olijfzeep krijgt het stucwerk bijzondere uitstraling en word deze waterdicht. Vandaar dat de afwerking een cruciale stap is die sowieso door een specialist moet worden uitgevoerd.

Naast het specialistisch aanbrengen, vergt het ook nauwkeurig onderhoud. Het schoonmaken gaat het beste met een zachte spons en milde schoonmaakmiddelen. Het is namelijk niet bestand tegen zuur en daarom is een goede voorlichting erg belangrijk. Bij twijfel is het altijd verstandig om het na te vragen aan een specialistische stucadoor.

kosten van tadelakt

Kiest u voor tadelakt dan bent u wel iets meer dan gemiddeld kwijt voor de wandafwerking. Enkel dan heeft u wel op en top kwaliteit met een zeer unieke uitstraling. De kosten van tadelakt zijn vanaf de €150,- per m2. Dit is een indicatie van de prijs. Voor een exacte prijsbepaling raden wij aan om een gratis vergelijking aan te vragen. Een wat goedkopere variant is beton ciré, veel overeenkomstige eigenschappen, maar scheelt aanzienlijk in de prijs

Door stucadoors in uw regio te vergelijken krijgt u inzicht in de mogelijkheden. Daarnaast kunt u gemakkelijk tot 30% besparen op de kosten van tadelakt. Dit maakt het een makkelijke keuze om deze kans niet te laten lopen. Vergelijk geheel gratis en bespaar!

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz