Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Wat kost een stucadoor?

Geheel afhankelijk van de wensen zal er een prijs tot stand komen. Vooraf is er wel mogelijk om een goede indicatie te geven van de kosten die komen kijken bij het inschakelen van een stucadoor. Verschillende soorten stucwerken hebben dan ook andere prijzen. De belangrijkste maatstaven voor het bepalen van de prijs, is het soort stucwerk en het aantal vierkante meters. Met behulp van deze informatie zou u zelf een indicatie kunnen berekenen van de totale kosten. Welke prijzen worden gekoppeld aan de diverse soorten? Plus het uurtarief dat een stucadoor rekent, samen levert dit grotendeels de kosten op voor de klus.

Prijs per stucwerk

De diverse soort stucwerk die een stucadoorsbedrijf bij u kan aanbrengen, hebben allemaal een eigen prijs. De gemiddelde kosten zijn:

Soort Stucwerk Prijs per vierkante meter
Spachtelputz Vanaf €15,-
Spack spuiten Vanaf €9,-
Leemstuc Vanaf €40,-
Terrastone Vanaf €60,-
Beton Ciré Vanaf €100,-
Microcement Vanaf €135,-
Microbeton Vanaf €155,-
Tadelakt Vanaf €140,-

 

Let op dat dit vanaf prijzen zijn. Het is goed mogelijk dat een stucadoor andere prijzen hanteert. Dit kan verschillende redenen hebben. Wat is er inbegrepen bij de prijs, wat is het uurtarief van de stucadoor en hoe groot is het oppervlak wat gestuct moet worden. Ook de huidige staat van het oppervlak zal de kosten beinvloeden. Is een muur direct klaar om aan de slag mee te gaan, dan kost het de stucadoor uiteraard minder tijd. In tegenstelling tot een muur die eerst nog glad gesmeerd moet worden, hier heeft de stucadoor sowieso meer tijd en materiaal voor nodig.

Geconcentreerd aan het werk aan een buitenmuur

Naast het materiaal wat gebruikt word, zijn er ook nog andere werkzaamheden die specifieke prijzen kennen. Voor het stucen van een plafond bijvoorbeeld, de prijzen liggen rond de €15,- per vierkante meter. Voor sausklaar stucwerk is er een gemiddeld tarief van circa €20,-!

Bespaar tot 40% op uw stucwerk

Op alle soorten stucwerk kan fors bespaard worden. De basis hiervan is het vinden van een geschikte stucadoor. De beste manier hiervoor is het gratis vergelijken van stucadoors uit uw regio. Met behulp van een vergelijking kunnen de mogelijkheden naast elkaar gelegd worden en overwegingen worden gemaakt. Doordat er prijsverschillen zijn, ook tussen stucadoors uit uw regio, levert deze vergelijking u altijd een winst op.

De vraag: wat kost een stucadoor is dan simpel zelf te beantwoorden. Belangrijk is dan vooral op de totaalprijs te letten, maar let naast de prijs ook op overige punten. Kijk naar de ervaring en referenties van het stukadoorsbedrijf. Deze ontstaan beide door de praktijk en die dus de kwaliteit bepalen van het geleverde werk.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz