Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Een badkamer stucen, twijfel niet!

Waarom zou je een badkamer stucen? Het stucen van de badkamer heeft diverse voordelen. Voornamelijk de hygiene en het uiterlijk zijn redenen om voor stucwerk te kiezen in plaats van tegeltjes. Doordat er geen voegen zijn, kan er hier ook geen schimmel ontstaan. Daarbij is de keuze tussen stucwerk enorm en is er voor iedere smaak wel een geschikte mogelijkheid. Wat voor kosten komen kijken bij de badkamer stucen?

Mogelijkheden voor stucwerk

De soorten stucwerk voor een badkamer zijn heel divers. Allemaal verschillende structuren en patronen die gekozen kunnen worden. Dit zal uw badkamer zeker uniek maken en de uitstraling zal daarom ook een enorme upgrade meemaken. De 4 meest gekozen stucwerken zijn:

  • Tadelakt
  • Beton Ciré
  • Microcement & Microbeton
  • Terrastone

De hierboven genoemde soorten stucwerk zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes. Er zal geen schimmel ontstaan waardoor de muur langer een schone look blijft houden. Vraag een stucadoorsbedrijf naar de mogelijkheden en advies om bij u thuis de badkamer te stucen.

Een voorbeeld van een mooi afgewerkte badkamer

Wat kost een badkamer stucen?

De kosten van het stucen zal afhankelijk zijn van de keuze die gemaakt wordt tussen de soorten stucwerken. De gemiddelde kosten voor bovenstaande soorten zijn hieronder aangegeven, afhankelijk van de stukadoor wat allemaal inclusief is:

Tadelakt Vanaf €150,- m2
Beton Ciré Vanaf €100,- m2
Microcement/Microbeton Vanaf €150,- m2
Terrastone Vanaf €140,- m2

Deze kosten kunnen per stukadoor verschillen. Daarom is het ook verstandig om een specifieke prijs op te vragen bij diverse stukadoors in de regio. Dat is de beste manier om inzicht te krijgen in de totaalprijs van het stucen van de badkamer!

Vergelijk stukadoors uit uw regio

Het vergelijken van stukadoors was vroeger misschien een tijdrovende bezigheid. Op dit moment is het erg eenvoudig om binnen no-time diverse stucadoors met elkaar te vergelijken. Wij bieden een gratis service aan om binnen 2 minuten een vergelijking aan te vragen.

Belangrijk is dat uw wensen centraal staan en hier zal rekening met gehouden worden. Door deze specialistische vergelijking is het gemakkelijk om ze naast elkaar te leggen en een keuze te maken. Hierdoor kunt u tot wel 40% besparen op de totale kosten van een badkamer stucen. Velen zijn u voor gegaan en hebben laten weten een geschikte stukadoor te hebben gevonden!

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz