Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Stucwerk

Het verschil tussen een gladde muur of een muur met structuur, heeft te maken met het type stucwerk dat laat verrichten. Voor een professionele afwerking raden wij het inschakelen van een stucadoor aan. Wat kost zo een stucadoor voor uw stucwerk? Natuurlijk is het kiezen van het type stucwerk de eerste stap, maar wat zijn uw wensen en welk stucwerk past hier het beste bij? Bekijk de mogelijkheden en vraag eventueel nog om advies bij een expert.

Soorten stucwerk

Welke soorten zijn er allemaal? Laten we beginnen met de meest voorkomende en bekendste afwerkingen. De kans is groot dat het perfecte type er hier voor u tussen staat. Heeft u specifieke wensen, dit is met een stucadoor altijd te overleggen uiteraard.

De prijzen zijn uiteenlopend en dit kan altijd bij de overweging meegenomen worden. Spack spuiten word al gedaan vanaf €8,- per m2, waarbij spachtelputz al haast 2x zo duur is per m2. Belangrijk om dit dus goed met elkaar te vergelijken om uiteindelijk een goede balans te krijgen tussen kosten en uw wensen.

Stucadoor aan het werk met precisie werk

Overige soorten stucwerk, die iets minder vaak gebruikt worden, maar voor specifieke kamers/woningen een mooie uitkomst zijn. Denk hierbij aan:

Keuze maken

Hoe groter de diversiteit, hoe lastiger het is om een keuze te kunnen maken. Daarom is het belangrijk om eerst enkel naar de populaire stucwerken te kijken. De overige soorten zijn erg specifiek en de prijs ligt hier dan vaak ook wat hoger. Voor een normale afwerking zonder specifieke wensen, is de basis al meer dan prima.

Belangrijk zijn dus uw wensen. Wat wilt u precies met uw muur/plafond/badkamer en zet dit eens op papier. Naast de wensen zal het budget bepalen wat er mogelijk is. Om een vakman in te huren, is er een bepaald budget nodig. Vraag daarom ook altijd om de totale kosten. Aangezien het moeilijk switchen is wanneer er aan stucwerk begonnen is en uiteindelijk komen er nog allemaal onverwachtse kosten bij.

Prijzen stucwerk vergelijken

De prijzen van stucwerk vergelijken kan inzicht geven in wat er wel of niet mogelijk is. Voordat er blind gestaard word op allerlei soorten stucwerk, is het handig om stucadoors te vergelijken en te vragen naar de kosten voor de diverse types afwerkingen.
Het vergelijken is geheel gratis en zal direct resultaat opleveren. U zult namelijk nooit te veel gaan betalen en kunt altijd advies inwinnen om uiteindelijk tot een keuze te komen.

Vakmannen bij u in de regio staan klaar om u verder te helpen. Heeft u al specifieke wensen en wilt u enkel meer informatie over de kosten. Of heeft u er niet veel verstand van en wilt u ook graag meer informatie over de mogelijkheden. Voor beide vragen is het invullen van een vergelijking ideaal. Zonder op internet rond te blijven kijken en vragen is een vergelijking binnen 2 minuten aangevraagd en kunt u de volgende stap maken in het opknappen van de woning!

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz