Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken

Bespaar tot wel 40%

Vergelijk gratis

Bespaartips voor uw stucwerk

Stucadoors zijn echte vakmensen. De werkzaamheden die zij verrichtten kunnen daarom best kostbaar zijn. Maar met enkele bespaartips stucwerk kunt u al gauw tientallen euro’s goedkoper uit zijn op uw stucadoor offerte.

Enkele bespaartips

Stucadoors zijn eigenlijk onmisbaar als u uw woning op een professionele wijze wilt laten afwerken. Toch stelt men de komst van een goede stucadoor uit of besluiten ze de klus zelf te klaren omdat ze niet met torenhoge kosten opgezadeld willen worden. Heel begrijpelijk en daarom hebben wij voor u enkele bespaartips op een rijtje gezet.

  • Zorg zelf voor de voorbereiding

De meeste werkzaamheden die een stucadoor uitvoert zijn voor een onervaren klusser niet of nauwelijks te doen. Toch kunt u al enkele maatregelen treffen voor de komst van de stucadoor. U kunt bijvoorbeeld de kozijnen en plinten afplakken en u kunt de ruimte leeg halen zodat de stucadoors direct aan het werk kunnen. Overleg altijd eerst even met uw stucadoor welke voorbereidende werkzaamheden op prijs worden gesteld en of dit geen negatieve invloed heeft op uw garantieregeling.

  • Alles is één keer

Door al uw stucwerk in één keer onder handen te nemen bent u goedkoper uit dan wanneer u deze werkzaamheden verspreid zou laten plaatsvinden. U bespaart niet alleen op de eenmalige kosten, zoals bijvoorbeeld voorrijkosten, maar u kunt ook een betere prijs bedingen als het om meerdere klussen gaat. Bovendien kan een stucadoor doelgerichter werken, waardoor u minder uurloon hoeft te betalen.

  • Offertes vergelijken

U kunt flink besparen op uw kosten als u niet één offerte aanvraagt, maar meerdere bij verschillende bedrijven. U kunt zelf eerst op onderzoek gaan door websites van diverse bedrijven te bekijken en recensies te lezen van klanten. Hierdoor krijgt u beter inzicht in de kwaliteit die geleverd wordt door de verschillende stucadoors. Als u meerdere offertes heeft aangevraagd kunt u de beste en natuurlijk de voordeligste uitkiezen.

Met deze handige bespaartips stucwerk kunt u hopelijk een stuk goedkoper uit zijn.

Muur die nog niet afgewerkt is

Kiezen voor goedkope afwerking

Enkele andere bespaartips die wij kunnen geven hebben betrekking op de materiaalkeuze.

Er zijn diverse afwerkingsmogelijkheden en deze hebben allemaal een verschillende prijs. Rustiekputz is redelijk eenvoudig aan te brengen en is daarom goedkoper dan bijvoorbeeld het aanbrengen van betonciré. Bovendien is de betonlook momenteel erg populair, wat ervoor zorgt dat veel stucadoors hier meer voor vragen. Om een ruimte dezelfde sfeer te geven kunt u in dat geval wellicht ook kiezen voor leemstuc.

Stucadoor inhuren

Een stucadoor inhuren voor uw stucwerk lijkt in de eerste instantie niet de goedkoopste optie. Toch mag het advies om een ervaren stucadoor in de arm te nemen niet ontbreken aan deze bespaartips. Een stucadoor gaat namelijk snel en vakkundig te werk. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite. Bovendien wordt het stucwerk kwalitatief aangebracht, waardoor u veel langer plezier heeft van uw nieuwe vloer, muur of plafond. Wanneer u als onervaren klusser te werk zou gaan, zal u niet de kwaliteit kunnen leveren die een professionele stucadoor wel kan leveren. U hoeft dus geen vakantiedagen op te nemen om de werkzaamheden te verrichten en u weet dat u nog jaren van het werk kunt genieten.

Vergelijk gratis

Gratis stucadoors vergelijken voor uw stucwerk!

Vergelijk gratis stucadoors uit uw regio, hierdoor kunt u tot wel 40% besparen!

Vergelijk gratis
Zelf ben ik geen klusser en het stucwerk moesten we dus ook sowieso uitbesteden. Via stucadoor-feitjes.nl zag ik de mogelijkheid om stucadoors geheel gratis te vergelijken. Dit heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte stucadoor!
Alexander
Binnen een dag hadden wij verschillende aanbiedingen van stucadoorsbedrijven op de mail. Deze op het gemakje bekeken en vervolgens een keuze kunnen maken. Zonder de vergelijking hadden wij nooit zulke goede aanbiedingen gekregen. Geen moment spijt gehad!
Cindy
Binnen 1 minuut was het formulier ingevuld en dit heeft mij serieus meer dan 300 euro bespaard om het laten stucen van onze badkamer. Erg goede service, als we nog keer een andere klus hebben zullen we dit zeker gaan gebruiken
Benjamin
Over ons

Stucadoor-feitjes.nl is een informatieve website. Wij willen zoveel mogelijk vragen beantwoorden op het gebied van stucen en stucadoors. Met ons initiatief willen we de klussers helpen. Naast de doe-het-zelf klussers helpen we ook wanneer u de klus niet zelf kunt uitvoeren. Hierbij zullen wij er alles aan doen om een geschikte stucadoor in uw regio te vinden. Deze kan vervolgens de klus voor u doen tegen een scherp tarief. Vooraf kunt u op onze website informeren over de mogelijkheden en kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten Stucadoor

Belangrijk zijn de kosten voor het stucen van allerlei soorten muren. De prijzen van stucadoors staan hier centraal

  • Wat kost een stucadoor
  • Kosten spackspuiten
  • Kosten sierwerk
  • Kosten Spachtelputz